Det handler om dig!

 

Vores mål er altid at realisere dit forretningspotentiale. Måske gør vi det bedst via et PR-abonnement, som gør dig synlig i mediebilledet, måske har du brug for en langt mere behovsdækkende hjemmeside, der sælger dine ydelser, en ny strategi for dine blogs, nyhedsmails eller indsatser på de sociale medier. Måske skal der sættes ind på flere fronter.

 

Uanset dit behov er vi altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi effektivt kan øge interessen for dig og dine ydelser eller virksomheden, du repræsenterer. Vi baserer vores forretningsmodel på, at der i PointTaken skal være noget at hente for enhver profil, som ønsker vores hjælp. Det afspejler vi samtidig i priserne på vores ydelser. Ring til os på 53 82 38 30 / 22 46 96 13 eller skriv via kontakt@pointtaken.dk

 

PointTaken har fokus på opbygningen af stærke personlige brands men også på videnstunge virksomheder, konsulenthuse og foreninger, som kan profileres skarpt via holdningsbaseret pressearbejde, blogging, nyhedsmails samt kampagner.

 
 

Synlighed i medierne

Med et PR-abonnement sørger vi for, at du får presseomtale i de nøglemedier, som gør dig interessant hos din målgruppe.

Behovsdækkende hjemmesider

Væk med alle fancy knapper! PointTaken skaber hjemmesider og tekster, som tager højde for behovet hos din målgruppe.

Blogs med kant

En levende blog trækker din målgruppe ind på din hjemmeside. Blogger du så din modtager vil have mere? Lad os hjælpe dig.

Nyhedsmails der sælger

Sælger dine nyhedsmails uden at virke sælgende? Få hjælp til at øge kvaliteten af dine nyhedsmails.

Kampagner

Skal du udgive en bog, holde et event eller har du nyt produkt på hylden, så lad PointTaken lave kampagnen og PR-indsatsen.

Rådgivning

Måske har du brug for et inspirerende skub, der skal gøre dig mere tydelig og markant som ekspert på dit felt. Start med en rådgivningssession hos PointTaken om dit personlige brand.
 
 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

 

BLIV KONTAKTET
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

 
 

Vi har samarbejdet med

 

Michelle Kristensen

Martin Thorborg

Helen Eriksen

Gitte Hornshøj

Charlotte Clemmensen

Jon Kjær Nielsen

John Harmsen

BLIV KONTAKTET - OG LAD OS TAGE EN SNAK OM MULIGHEDERNE
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.