Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Martin Thorborg

Introduktion:
Martin Thorborg er én af landets mest fremtrædende serieiværksættere og er bl.a. kendt for sine ligefremme holdninger til innovation, forretningsudvikling og disruption. Han er manden bag bl.a. Jubii, Spamfighter samt Agera og fungerer i dag som administrerende direktør i DINERO, som har disruptet måden, virksomheder kan håndtere deres bog- og regnskabsføring. Martin Thorborg er desuden kendt for sine inspirerende og motiverende foredrag og som forfatter til bestselleren “Iværksætter til jeg dør” og senest “Fra led til leder”.

Vores løsning
Én af PointTakens stiftere har tidligere hjulpet Martin Thorborg med PR, budskabsudvikling og pressehåndtering. Målet har været at udbrede kendskabet til det digitale bogføringssystem DINERO, da virksomheden fortsat var på sit spæde stadie.

Resultater
Indsatsen var med til at skabe positiv omtale vedr. DINERO som et banebrydende og innovativt digitalt system, der gør regnskabs- og bogføring langt nemmere og mere effektivt for små og mellemstore virksomheder.

Case Martin Thorborg

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.