Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Heidi Friis

Introduktion:
Heidi Friis er ledelsesrådgiver, proceskonsulent, strateg og facilitator for topledere, mellemledere, og senior projektledere – og deres teams. Via sine MasterClasses, kurser, forløb og sparring hjælper Heidi sine kunder med få fremdrift i forandringsarbejdet og at aktivere handlekraften. Heidi Friis er indehaver af virksomheden www.handlingsledelse.dk.

Vores løsning
PointTaken agerer fast samarbejdspartner for Heidi Friis, hvor vores primære fokus er at interviewe og bidrage til produktionen af nyhedsbreve og blogindlæg til hjemmeside samt LinkedIn. Herudover hjælper vi Heidi Friis med digital annoncering,  mail automation samt Google Ads.

Resultater
Indsatserne har været med til at understøtte og styrke Heidi Friis’ personlige brand som ledelsesrådgiver med skarpt fokus på fremdrift i forandringsarbejdet – og vejen dertil. Det har samtidig har indsatser været med til at bidrage til (endnu) større interesse for Heidi Friis’ forskellige kurser, Masterclasses, lederforløb, kurser osv.

Personlig Branding Case - Heidi Friis

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.