Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Rikke Høgsted

Introduktion:
Rikke Høgsted er cand.psych, specialist i psykotraumatologi og psykoterapi og forfatter til ”Grundbog i belastningspsykologi – forebyggelse af primær og sekundær traumatisering ved psykisk krævende arbejde”. Rikke er  indehaver af Institut for Belastningspsykologi, som arbejder med udvikling og formidling af bæredygtige, forebyggende strategier til fagfolk i mentale højrisikoerhverv.

Vores løsning
PointTaken hjælper og rådgiver Rikke Høgsted i forhold til den personlige brandfortælling. Herudover har vi været ansvarlige for opbygningen af Institut for Belastningspsykologis hjemmesideunivers samt for virksomhedens digitale strategi.

Resultater
Indsatserne har banet vejen for et skræddersyet hjemmesideunivers, der har været med at skabe interesse for Instituttets populære grundkursus, som flere tusinde ledere og medarbejdere har oplevet. Alt sammen understøttet af en digital strategi på såvel Google, Facebook som LinkedIn.

Personlig Branding Case - Rikke Høgsted

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.