Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Henrik Leslye

Introduktion:
Henrik Leslye er én af landets mest efterspurgte og fremtrædende erhvervspsykologer. Han er  prisbelønnet foredragsholder, underviser på uddannelser, rådgiver nogle af landets tungeste erhvervsprofiler og bistår større virksomheder og organisationer med strategiudvikling. Henrik er optaget af den nyeste forskningsbaserede viden inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling og gør en dyd ud af at omsætte sin viden til konkrete og implementerbare praksisråd.

Vores løsning
PointTaken har hjulpet Henrik Leslye med brandfortælling, leadgenerering, hjemmesideopbygning, PR, budskabsudvikling og pressehåndtering. Det gennemgående mål er at positionere Henrik Leslye tydeligt på den ekspertviden, han deler med sin målgruppe.

Resultater
PointTaken har skarpvinklet Henrik Leslyes brandfortælling og været med til at skabe øget digitale tilstedeværelse, synlighed i medierne samt digitale kampagner, der har genereret +6.000 leads.

Personlig Branding Case - Henrik Leslye

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.