Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Anette Sams

Introduktion:
Anette Sams, farmaceut, ph.d. og forsker, er én af Danmarks førende kapaciteter, når det kommer til sukker og blodsukkerets betydning for vores sundhed. Via sine mange foredrag, kurser og online-forløb opruster hun danskerne med reel forskningsbaseret, men samtidig let tilgængelig, viden om de mange sundhedsmuligheder, vi hver især bærer rundt på og kan handle på. Anette Sams er desuden forfatter til bestsellerne “Sandhed om Sukker”, “Ud af diabetes 2” og “SukkerSmarte Børn – det kan og vil selv”. 

Vores løsning
PointTakens samarbejde med Anette Sams har et gennemgribende fokus på Anettes personlige brand som fagligt forankret vidensformidler. Vi hjælper bl.a. i forhold til PR, SoMe-annoncering, blogging til hjemmeside, nyhedsbreve samt med løbende strategisk brandrådgivning.

Resultater
PointTakens indsatser har været med til at bidrage til udsolgte foredragssale rundt om i hele Danmark, til store og landsdækkende medieomtaler,  voksende nyhedsbrevdatabase samt til en række blogindlæg, der bliver læst og delt.

Case Anette Sams

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.