Lidt om os, og hvad vi kan gøre for dig!

 

PointTaken er et mindre PR-bureau specialiseret i personlig branding samt profilering af virksomheder, konsulenthuse og foreninger. Hos PointTaken finder du ikke høje bureau- og timepriser men høj faglighed og en målsætning om at realisere dit og din virksomheds forretningspotentiale.

 

Vi arbejder aktuelt med flere spændende og videnstunge virksomheder samt med række fremadstormende personbrands. Sidstnævnte tæller bl.a. psykologer, sundhedseksperter, serieiværksættere, familierådgivere, bjergbestigere og jagerpiloter, ekperter i disruption, læring, sukker, arbejdstrivsel, takt-og-tone og ledelse, foredragsholdere, forfattere, TV-værter, ledelsesrådgivere, salgs- og forhandlingseksperter og mange, mange flere. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi effektivt kan øge interessen for dig og dine ydelser eller virksomheden, du repræsenterer. Ring til os på 53 82 38 30 / 22 46 96 13 eller skriv via kontakt@pointtaken.dk

 

PointTaken bliver drevet af Rasmus Kjær og Daniel Ravn. Rasmus har  gennem en årrække arbejdet med opbygningen af personlige brands og virksomhedsprofilering. Han er kandidat i journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en Bachelor i kommunikation. Daniel Ravn er uddannet Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og har solid erfaring som PR-rådgiver og som konsulent hos en række danske og internationale virksomheder.

 
 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

 

BLIV KONTAKTET
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

 
 

Vi har samarbejdet med

 

Michelle Kristensen

Martin Thorborg

Helen Eriksen

Gitte Hornshøj

Charlotte Clemmensen

Jon Kjær Nielsen

John Harmsen

BLIV KONTAKTET - OG LAD OS TAGE EN SNAK OM MULIGHEDERNE
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.