Skal vi tage en snak om dit brand?

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

Kristian Sørensen

Introduktion:
Kristian Sørensen er Partner og CEO i IT ADVISORY, hvorfra han rådgiver topledere vedr. teknologi og digital transformation. Kristian er ekspert i it-strategi, og sammen med sit kyndige team af toperfarne rådgivere hjælper han virksomheder med at få struktur og retning på strategiske projekter. Læs mere om Kristian Sørensen på www.itadvisory.dk.

Vores løsning
PointTaken hjælper Kristian Sørensen ift. brandfortælling, budskabsudvikling, PR, digital tilstedeværelse samt med produktion af videnstunge artikler til LinkedIn og hjemmeside. Det gennemgående mål for samarbejdet er at skabe øget bevidsthed om Kristian Sørensen som en toneangivende ekspert på sit forretningsområde.

Resultater
Indsatserne har være med til at skarpvinkle Kristian Sørensens brandfortælling samt til en række LinkedIn-artikler, som har skabt interesse og genklang overfor målgruppen. Herudover har PointTaken været med til at skabe medieomtale i fagmedier, ligesom der er opsat et skræddersyet annonceringssetup.

Case Kristian Sørensen

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Book gratis samtale.

Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende. Skriv dine oplysninger, så sender vi dig en mail med mulige tidspunkter for en samtale.