Det handler om din virksomhed

 

Vores mål er altid at realisere din virksomheds forretningspotentiale. Måske gør vi det bedst via et PR-abonnement, som gør jer synlige i mediebilledet, måske har I brug for en annonceringsindsats, der præcist rammer jeres målgruppe, en ny strategi for jeres blogging eller automatisering af jeres nyhedsmails. Måske skal der sættes ind på flere fronter!

 

Uanset dit behov er vi altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi effektivt kan øge interessen for din virksomheden. Måske kan vi endda påpege et behov, du ikke selv var opmærksom på – Ring til os og hør nærmere 53 82 38 30 / 22 46 96 13 eller skriv via kontakt@pointtaken.dk

 

PointTaken har fokus på virksomheder, organisationer og foreninger, som kan profileres skarpt via holdningsbaseret pressearbejde, blogging, nyhedsmails samt kampagner.

 
 

Synlighed i medierne

Med et PR-abonnement hos PointTaken sikrer vi din virksomhed værdifuld og kontinuerlig medieomtale i de nøglemedier, som gør jer interessant hos din målgruppe.

Hjemmesider

Matcher din hjemmeside jeres brandfortælling? Og konverterer teksterne til salg? PointTaken skaber hjemmesider og tekster, som tager højde for din virksomheds målgruppe.

Blogs med kant

En levende blog trækker din målgruppe ind på din virksomheds hjemmeside og skaber en relation til jeres målgruppe.

Nyhedsmails, der sælger

Nyhedsmails er en af nutidens bedste salgskanaler, men det kræver kvalitet og en stor database af følgere, der har en relation til dit brand. Lad os hjælpe dig.

Datadrevne kampagner

Vi kan godt forstå, at alt den data kan forekomme kompliceret, men princippet bag data-drevne kampagner er enkelt. Data gør det muligt at ramme de rigtige mennesker.

Rådgivning

Måske har du ikke brug for en større indsats men blot kompetent sparring og et vigtigt skub. Med PointTakens rådgivning får vores ekspertise, når du har brug for dem. 
 
 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

 

BLIV KONTAKTET
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.

 
 

Udvalgte virksomhedscases

 

Service Design Institute

Pitstop Management

Linde Healthcare

BLIV KONTAKTET - OG LAD OS TAGE EN SNAK OM MULIGHEDERNE
Skriv dit telefonnummer og din mailadresse, så tager vi et kig på dit personlige brand eller virksomheden, du driver. Herefter kontakter vi dig. Vores gode råd er gratis, og vores langsigtede samarbejder er værdiskabende.